Επιστροφές Ακυρώσεις

Σημαντικό!

Διαδικασία Παραγγελίας

Αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί email με την αναλυτική παραγγελία σας με το συνολικό κόστος και τα μεταφορικά έξοδα.

Στην συνέχεια σε 5-7 εργάσιμες μέρες θα σας στείλουμε τα τελικά προσχέδια στο email σας.

Αφού επιβεβαιώσετε τα τελικά προσχέδια η παραγγελία σας προωθείται στην παραγωγή.

Σε περίπτωση που αποστείλετε διορθώσεις θα λάβετε εκ νέου τα τελικά προσχέδια για την επιβεβαίωση τους.

Μετά την επιβεβαίωση των τελικών προσχεδίων και αφού έχει επιβεβαιωθεί και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας προωθείται στην παραγωγή.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αλλάξει τότε πρέπει εντός 3 ημερών να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά 2117156179 ή στο emailsales@prosklitiriomou.gr

Επιστροφές – Υπαναχωρήσεις

• Επιστροφές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές, καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ’ επιλογή του πελάτη, δίνοντάς του δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου του όλα όσα θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή μπομπονιέρα. Δίνουμε την επιλογή να επιλέξει τούλι, χρώμα κορδέλας , χρώμα τούλι, κουφέτα κ.τ.λ. )

• Για οποιαδήποτε ακύρωση της παραγγελίας από την ημερομηνία παραγγελίας ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων (προκαταβολών) .

• Για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές επιστροφές χρημάτων από την εταιρία στον πελάτη .

• Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων χωρίς ελάττωμα. Παρακαλούνται οι πελάτες του prosklitiriomou.gr να αξιολογούν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πριν την παραγγελία, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες επιστροφές. Στην περίπτωση που επιστραφεί προϊόν στο οποίο δεν θα διαπιστωθεί ελάττωμα, το προϊόν αποστέλλεται στον πελάτη με δική του χρέωση .

• Σε περίπτωση μη αρεσκείας του παραληφθέντος προϊόντος, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον εκάστοτε πελάτη μας .

• Η αντικατάσταση του κάθε επιστρεφόμενου προϊόντος με ίδιο ή με κάποιο άλλο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα prosklitiriomou.gr . αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του προσωπικού του prosklitiriomou.gr .

• Αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ πελατών – εταιρίας ορίζονται τα Δικαστήρια Αθήνας.

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες, επιλογές και οδηγίες και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη. Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και είναι ελλαττωματικό και επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε, θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να ενημερώσει την επιχείρηση με email αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία, τον αριθμό της παραγγελίας και το είδος του προϊόντος που επιθυμεί να αλλάξει ή επιστρέψει. Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ σε περίπτωση που :

Το προϊόν είναι ελαττωματικό

Έχει παραλάβει άλλο προϊόν από αυτό που έχει παραγγείλει

Σε περίπτωση που επιστραφεί προϊόν στο οποίο δεν διαπιστωθεί ελάττωμα, αποστέλλεται ξανά στον πελάτη με δική του χρέωση. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθιστώνται με ίδια ή με κάποια άλλα από τη σελίδα βάσει της διαθεσιμότητας αυτών.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και η επιχείρηση αδυνατεί να το αντικαταστήσει με κάποιο ίδιο και εφόσον μας το στείλετε για να το επιβεβαιώσουμε την κατάστασή του.

Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση ή προσφορά δεν αλλάζονται – επιστρέφονται.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές αλλαγές – επιστροφές είναι:

 Το προϊόν να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά, καινούργιο και μη χρησιμοποιημένο.

Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος.

Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση λανθασμένου προϊόντος βαραίνουν την επιχείρησή μας.

Σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αν το προϊόν που επιστραφεί δεν πληροί τους παραπάνω όρους επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση  ή  αλλαγή  της  παραγγελίας δύναται  να  γίνει  πριν  ξεκινήσει  η διεκπεραίωση  της   παραγγελίας , δηλαδή   κατά  τη  διάρκεια της  ηλεκτρονικής διαδικασίας  της   παραγγελίας μπορείτε να  ακυρώσετε ή να μετατρέψετε  την ποσότητα  και τα  προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Τηλ.: 211 715 61 79

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι, Αθήνα, τ.κ.: 10671

We are Social !