Συχνές Ερωτήσεις

Σημαντικό!

Διαδικασία Παραγγελίας

Αμέσως μετά την παραγγελία σας (εργάσιμες ώρες και μέρες), θα σας αποσταλεί email με την αναλυτική παραγγελία σας με το συνολικό κόστος και τα μεταφορικά έξοδα.

Στην συνέχεια σε 5-7 εργάσιμες μέρες θα σας στείλουμε τα τελικά προσχέδια στο email σας.

Αφού επιβεβαιώσετε τα τελικά προσχέδια η παραγγελία σας προωθείται στην παραγωγή.

Σε περίπτωση που αποστείλετε διορθώσεις θα λάβετε εκ νέου τα τελικά προσχέδια για την επιβεβαίωση τους.

Μετά την επιβεβαίωση των τελικών προσχεδίων και αφού έχει επιβεβαιωθεί και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας προωθείται στην παραγωγή.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αλλάξει τότε πρέπει εντός 3 ημερών να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά 2117156179 ή στο emailsales@prosklitiriomou.gr

Μπορώ να παραγγείλω μεσώ τηλεφώνου;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δέχεται μόνο παραγγελίες μέσα από το site μας. (για αποφυγή λάθους και παρεξηγήσεων) Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας μέσα από το site μας καλώντας στο: 2117156179

 

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα των προϊόντων;

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλ. κατάστημά μας είναι διαθέσιμα. Άν για κάποιο λόγο κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο τότε σας ενημερώνουμε έγκαιρα μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

 

Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας μου;

Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας για τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης είναι 15-20 ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής των προϊόντων).

 

Πως μπορώ να δω το τελικό προσχέδιο του προσκλητηρίου που έχω παραγγείλει;

Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί email με την αναλυτική παραγγελία σας. Στην συνέχεια μέσα σε 4-7 μέρες θα παραλάβετέ ένα email με ψηφιακό δοκίμιο με τα στοιχεία σας για έγκριση ή αν θέλετε αλλαγές. (αν υπάρχει κάποια διόρθωση τότε κάντε αποστολή διορθώσεων μόνο). Αφού επιβεβαιώσετε το τελικό προσχέδιο τα προϊόντα σας περνάνε στο στάδιο της παραγωγής.

 

Μπορώ να παραγγείλω δείγματα προσκλητηρίων;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε οσό το δυνατόν λεπτομερείς πληροφορίες και καθαρές φωτογραφίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να ενημερωθείτε και τηλεφωνικά.

 

Ποιοι είναι οι τρόποι παράδοσης της παραγγελίας μου;

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι οι εξής: Παραλαβή από το κατάστημα ή  Αποστολή με μεταφορική εταιρία.

 

Θα ενημερωθώ για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email. Ακόμα μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό φορτωτικής (tracking number) με τον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα σας.

Τηλ.: 211 715 61 79

Αλεξάνδρου Σούτσου 14, Κολωνάκι, Αθήνα, τ.κ.: 10671

We are Social !